dimecres, 8 de març del 2023

Eleccions sindicals 2023 a l'ICS

Recordeu el proper 29 de març a Primària tindran lloc les eleccions sindicals a l'Atenció Primària a l'Institut Català de la Salut. Les normes per a la participació, permisos i indemnitzacions per raó de serveis del personal estatutari de l’ICS en les eleccions als òrgans de representació (juntes de personal) de l’ICS són els següents:
 
Permisos per a l'exercici del vot
El personal estatutari de l’ICS que tingui la condició d'elector en el procés d'eleccions sindicals, disposarà, en funció de la ubicació de la mesa electoral en la qual hagi de votar, del permís retribuït i no recuperable següent:
1. Dins del mateix centre de treball on presta els seus serveis: fins a un màxim de mitja hora.
2. En un centre de treball diferent d'on presta els seus serveis, però dintre de la mateixa localitat: fins a un màxim de dues hores.
3. En un centre de treball fora de la localitat d'on presta els seus serveis: fins a un màxim de quatre hores, per al personal que efectua la jornada ordinària, i fins a dues hores, per a aquell que la tingui la jornada inferior a l'ordinària.
4. El personal que tingui una jornada, l'horari de la qual no coincideixi ni parcialment ni totalment amb l'horari establert per al dia de votació a les meses electorals, no té dret al permís.
5. El personal que ocupa plaça no homologada disposarà del permís corresponent,
establert als apartats anteriors, en el període de la seva jornada corresponent a l'atenció domiciliària.
Respecte la durada dels permisos, els responsables de les Direccions de Persones aplicaran criteris de flexibilitat en raó de les circumstàncies específiques de cada centre de treball, si bé en els supòsits dels apartats 2 i 3 es podrà demanar als electors una justificació de l'exercici del dret a vot, lliurada per la mesa electoral corresponent.
Correspon als responsables de les Direccions de Persones determinar el moment d'utilització del temps concedit, amb la finalitat de garantir la bona marxa i el bon funcionament dels serveis durant els dies de votació.
Per més informació: Nota permisos indemnitzacions


DEMANEM LA MEDIACIÓ AL SÍNDIC DE GREUGES PER ACONSEGUIR UNA NOVA VIA EXCEPCIONAL PER LA ESPECIALITAT D’INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA

SOM Intersindical hem formulat al Síndic de Greuges una queixa per aconseguir una nova via excepcional i mentre no es resolgui concedir el c...